Közösség

A Milestone Tudáskikötő közössége az Intézet öregdiákjaiból, a jelenleg és korábban nálunk tanuló diákok szüleiből, oktatóinkból, és munkatársainkból áll, ám nyitott bárki számára, aki azonosulni tud értékeinkkel és támogatni szeretné céljainkat.

Milestone Alumni

A Milestone Intézetben 2011 óta már több mint 1500 diák végzett és kezdte meg tanulmányait a világ élvonalába tartozó egyetemeken. Mára volt diákjaink több mint fele már a diplomáját is megszerezte és elhelyezkedett egy külföldi vagy hazai munkahelyen. Fontosnak tartjuk, hogy tudásuk és tapasztalataik már rövid és középtávon is országunk javát szolgálják, így kidolgozásra került új alumni programunk, amely lehetőségeket és ösztönzést kíván nyújtani mindazok számára, akik a hazatérést fontolgatják. Ide kattintva elolvashatják a Milestone Intézet kutatását, melyből kiderül milyen arányban, miért és mennyi idő után térnek haza és vállalnak munkát Magyarországon öregdiákjaink. 

Öregdiákjainkkal mostanáig évi rendszerességgel, külön a számukra megszervezett események útján tartottuk a kapcsolatot. Új tagsági programunkon keresztül az eddigieknél szorosabb köteléket szeretnénk ápolni velük, kezdeményezéseinkkel egyszerre erősíteni a közösségen belüli kohéziót, és segítve számukra az orientációt és a beilleszkedést a hazai munkaerőpiacon.

Milestone Baráti kör

A Milestone Baráti körének magját oktatóink, munkatársaink, jelenlegi és volt diákjaink szülei alkotják. Ők azok, akik az elmúlt 12 év során legtöbbet tették azért, hogy a Milestone azzá az intézménnyé válhasson, amit ma ismerünk. Hitük, tehetségük, kitartásuk, támogatásuk jelenlegi- és öregdiákjaink százai számára biztosítottak és biztosítanak lehetőséget ma is a nemzetközileg is versenyképes tudás megszerzésére és annak lehető legértékesebb módon történő alkalmazására. Tagjaink között szívesen látunk mindenkit, aki ebben szeretne közreműködni, és azokat is, akik zártkörű rendezvényeink rendszeres látogatói szeretnének lenni. Ha szeretnél Te is csatlakozni a Milestone Baráti köréhez, kérlek jelentkezz a knowledgeport@msinst.org e-mail címen.

Együttműködés cégekkel

Keressük az együttműködési lehetőségeket olyan cégekkel, amelyek munkáltatóként készen állnak arra, hogy megfelelő környezetet biztosítsanak a Magyarországon elhelyezkedni kívánó, a világ top egyetemein frissen végzett, vagy nemzetközi munkatapasztalattal rendelkező magyar fiatalok számára. Amennyiben Önt vagy cégét érdekli az együttműködés, kérjük, jelentkezzen a knowledgeport@msinst.org e-mail címen.