Események

Küldetésünk megvalósításának keretében 2022 márciusában elindítottuk rendezvénysorozatunkat, amelyben előadások, kerekasztal-beszélgetések, kulturális programok és közösségi összejövetelek valósulnak meg a Milestone Intézet Wesselényi utcai otthonában. Szervezünk speciális, kifejezetten öregdiákjainknak szóló eseményeket is, amelyek amellett, hogy a jelen és a jövő hazai munkaerőpiaci lehetőségeire fókuszálnak, elősegítik a külföldön tanuló magyar diákok és a tágabb értelemben vett diaszpóra hazatérését. Mivel fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk az intézményünk otthonául szolgáló kerület és a főváros szellemi és kulturális életéhez, évente több alkalommal olyan programokat valósítunk meg, amelyek nyitottak a nagyközönség számára.

Következő események

2023. június 07.

„Kiállok magamért” színházi előadás

2023. december 22.

Milestone Alumni Christmas Party 2023

2023. október 27.

Milestone Oktatási Konferencia

2023. szeptember 22.

Galileo Night 2023

2023. augusztus 02.

Leaver’s Camp 2023

Korábbi események

2023. május 13.

18. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál workshopok

2023. április 01.

Future: Hungary konferencia 2023

2022. december 22.

Zártkörű – Milestone Alumni Christmas Party 2022

Az évente megrendezésre kerülő Milestone Alumni Christmas Party idén minden korábbi karácsonyi eseményünknél nagyobb és izgalmasabb lesz!
2022. november 24.

Milestone x Open Books – Spotlight: Ungváry Krisztián

A Spotlight rendezvénysorozat keretein belül Ungváry Krisztián történésszel a Milestone két öregdiákja, Várkonyi Zsófia és Gorka Márton fog beszélgetni.
2022. október 27.

Milestone x Open Books – Spotlight: Csányi Vilmos

A Spotlight rendezvénysorozat keretein belül Csányi Vilmos – Széchenyi-díjas és Prima Primissima díjas magyar biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár beszélgetett Jaksa Tianával, a Milestone öregdiákjával.
2022. október 13.

Milestone x Open Books – Spotlight: Gárdos Péter

A Spotlight rendezvénysorozat keretében Gárdos Péter író-filmrendezővel Sükösd-Kósa Marcell, a Milestone öregdiákja beszélgetett néhány héttel új könyvének megjelenése előtt.
2022. szeptember 23.

Galileo Night 2022

A Galileo Night egy tudományos est, amelyen a Milestone Intézet diákjai kutatási eredményeiket TED-stílusú előadások keretében ismertetik meg a közönséggel.
2022. július 07.

Élet – Mű. Beszélgetés Bak Imrével

A beszélgetés fókuszában Bak Imre kivételes életútja állt, amely a huszadik század derekán indult, és napjainkban is töretlen aktivitás jellemzi.
2022. április 09.

Future Hungary x Milestone – Megérkezések – Folytatás vagy újrakezdés?

Megérkezések című rendezvényünkön vendégeink olyan magyar nők voltak, akik külföldön tanultak, dolgoztak, indították el a karrierjüket, vagy már fel is építették azt, majd Magyarországra költöztek, hogy itt folytassák életüket és munkásságukat.
2022. március 19.

„Don’t Look Up” / “Ne nézz fel!” – Fikció és valóság – ahogy tetszik?

A “Ne nézz fel!” című film allegorikus-szatirikus tanmese korunkról, amely hadilábon áll az igazsággal – és az igazságról szóló beszéddel. Hogyan kellene kommunikálni a klímatudósok baljósan egy irányba mutató eredményeit?